Magyar Péter kiakadt, hogy felkerült egy választási plakátra, Menczer Tamás válaszolt neki

2024. május 18. 19:22

Magyar Péter ismét fenyegetőzik – ezúttal perelne.

2024. május 18. 19:22

Nyitókép: Attila KISBENEDEK / AFP

Magyar Péter a Facebook-profilján keménykedett, hogy feljelenti Orbán Viktort nagy nyilvánosság előtt elkövetett, jelentős érdeksérelmet okozó rágalmazásért. Azt írja, hogy „a miniszterelnök, a pártja és a propagandistái hetek óta azzal kampányolnak, hogy az ellenzéki politikusok háborúpártiak, most már óriásplakátokon és videó hirdetésekben is ezt terjesztik. Elég volt!”


Szerinte a TISZA Párt és a mögötte álló szavazók mind békepártiak. Se háborút nem akarnak, se fegyverszállítást. Aki ezzel ellentétes állítást fogalmaz meg, annak bíróság előtt kell felelnie a szavaiért – folytatta, majd beidézte a BTK  szerinte ide illő passzusát.

Ezt is ajánljuk a témában

Menczer Tamás válaszára sem kellett sokáig várni, aki a videóban kifejti, hogy reméli, hogy Magyar Péter EP-listája befolyásolni fogja a választási eredményt. Meg is magyarázza, hogy miért gondolja így, hiszen ha valaki megnézi, hogy ki szerepel ezen az EP-listán, akkor láthatja, hogy ezek a személyek: „rezsicsökkentés-ellenes, bevándorláspárti, háborúpárti emberek, meg olyanok, akik a magyarokat a békepártiságuk miatt agymosottnak tartják.”

Azt se felejtsük el, hogyan próbált kibújni Magyar Péter és csapata a DatAdat körüli adatkezelési botrányból.

Ezt is ajánljuk a témában

Menczer Tamás kijelentette, hogy „Mindenki tudja, hogy Magyar Péter háborúpárti. Ő csak egy újabb, kilóra megvett dollárbaloldali politikus. Ott van mögötte a teljes Soros-féle kampánygépezet, a jelöltjei pedig Soros-szervezetek emberei. Magyar Péter és jelöltjei világosan elmondták, hogy Magyarország „szégyen” a békepárti álláspontja miatt, és a békét akaró magyar embereket „agymosottnak” nevezték.

Magyar Péter baloldali és háborúpárti.  És persze hazudik. Mint mindig.” – zárta a bejegyzését a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 387 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-91
2024. június 01. 00:29
🍓 ️ ­­­É­­­r­­t­é­k­­e­l­d­­­ ­a­ ­­s­­­z­e­x­­­i­ ­­­p­u­n­c­­­i­­m­­­a­­­t­ 👉 𝐖­𝐖­­­𝐖­­­.­­­𝐗­𝟏­­𝟖­.­­𝐅­­­𝐔­­𝐍
KBA98
2024. május 19. 10:41
Hős cincér?
Reszelő Aladár
2024. május 19. 09:57
MP ha valódi kihívó akarsz lenni, akkor le kell nyomnod a Gyurcsány klánt is, akik kb 20 éve veretlenek az ellenzéki pályán. Hogy utána kihívhasd Orbán Viktort, aki meg 30+ éve erősödik a nemzeti oldalon és 14 éve veretlen Magyarországon. Átveheted a mítikus 3. útat Vona G-től és egy túlfújt állapotban akár még 20%-ot is elérhetsz. De hatalomra csak akkor jutsz, ha az egész ellenzéket behúztad. De annyit segítek, hogy ilyen arroganciával az sem fog sikerülni. Szóval maradsz te is egy újabb megélhetési politikus. Have fun!
kir2vik
2024. május 19. 08:58
Jelentsd fel. Mivel te igazán tudod az anyád révén, mennyi mocskos bíró van a rendszerben, még reménykedhetsz is a győzelemben. De üsse kő, én nem sajnálom az adóforintjaimat a pernyerésedre. Persze közvetetten, Orbán kap fizetést az adóforintjaimból, majd fizet a per elvesztéséért.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!