Megrendült a rendszer

2024. május 11. 17:34

A köztelevízió vitát szervez a pártok listavezetőinek részvételével.

2024. május 11. 17:34
null
Donáth Anna
Donáth Anna
Facebook

Nyitókép: PETER KOHALMI / AFP

„Az arrogáns hazugsággyár egy pillanatra úgy működik, ahogy működnie kellene. Egy pár órás vita, egy pár óra igazság nem fogja semmissé tenni a hosszú évek óta folyó agymosást és propagandát, de jelképes, szimbolikus ereje van. Azt jelzi, hogy a Fidesz legyőzhető, a rendszer leváltható.

Én ott leszek a vitán, ahogy ott leszek azokon is, amit az ATV és a Partizán szervez. Remélem, hogy Deutsch Tamás sem keres majd kifogást, és számot ad a saját becsapott szavazóinak és a kifosztott magyar társadalomnak, hogy mit tettek az elmúlt években. Hogyan és miért tették tönkre a gazdaságot, az oktatást és az egészségügyet. Hogyan lopják el több mint egy évtizede az uniós pénzeket.

Európai és liberális: mi ilyen Magyarországot akarunk. Ahol nem megy eseményszámba, hogy a köztévében ellenzéki politikusokat is beengednek.”

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 153 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-91
2024. június 01. 00:32
🍓 ️ ­­­É­­r­­t­­­é­k­­­e­l­­d­­­ ­­a­ ­­­s­­­z­­e­­­x­­­i­­­ ­­p­­u­­­n­­­c­i­­m­­a­t­­ 👉 𝐖­­­𝐖­𝐖­.­­𝐗­­­𝟏­­𝟖­.­­­𝐅­𝐔­­­𝐍
Selamat
2024. május 13. 20:48
"Azt jelzi, hogy a Fidesz legyőzhető, a rendszer leváltható." S ezt ők, az európai liberálisok idiótái fogják megtenni. Hahahahahaha. Mindezt az egy, vagyis az egyetlen százalékukkal együtt. Na jó, lapozzunk.
bokrosbirka
2024. május 13. 16:27
Úgy látom a rendszer stabil csak a Nomentum alatt rendült meg a bizalom. hála az égnek egy Nomentumos honkupec sem jut ki Brüsszelbe!
ipolypart2
2024. május 13. 14:05
A Momentum két tanú mellett meghatalmazza Magyart Pétert, hogy a nevében járjon el. Ennyik vagytok Annuska.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!