Minden a könnyeivel küzdő Szoboszlai arcára van írva, teljesen összetört a lecserélése után (FOTÓ)

2024. április 25. 15:42

Szívfacsaró látvány a csalódott magyar csapatkapitány a kispadon.

2024. április 25. 15:42
Liverpool, 2023. december 17.
Szoboszlai Dominik, a Liverpool játékosa egy kapu mellé ment lövése után az angol első osztályú labdarúgó-bajnokság Liverpool-Manchester United mérkőzésén a liverpooli Anfield Road-i Stadionban 2023. december 17-én.

Fotó: MTI/EPA/Adam Vaughan

Ahogy arról beszámoltunk, szerda este a Liverpool 2–0-ra kikapott a városi rangadón az Evertontól, s ezzel könnyen lehet, hogy a bajnoki cím is elúszott a Vörösök számára. Szoboszlai Dominik bő egy órát, 63 percet töltött a pályán, lecserélésekor a lábát fájlalta.

Ezt is ajánljuk a témában

A magyar válogatott csapatkapitánya a kispadon szomorúan konstatálta, ha nem történik kisebb csoda, akkor az FA-kupától való búcsúzás, az Európa-ligából történő kiesés után a Premier League-arany sem jön össze idén,

így egyetlen trófeával, a februárban elhódított Ligakupával kell beérnie első angliai szezonja végén (de sokan mit nem adnának ezért...).

Szóval egy világ omlott össze Szoboszlaiban, a szintén lecserélt Trent Alexander-Arnold azonban még nehezebben viselte a kudarcot, a kíváncsi tekintetek elől az arcára húzta a mezét.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szintetikus
2024. április 26. 08:30
Irány a fradi, a néger emersonnal majd eljátszanak.
Pernahajder
2024. április 26. 07:35
Ez a gyerek kábé csak rohangálni tud föl-alá céltalanul... Hogy lesz ebből új pukkácsöcsi?
Hesperia
2024. április 25. 19:39
https://www.meisterdrucke.hu/fineart-nyomatok/Michelangelo-Buonarroti/820060/A-haldokl%C3%B3-rabszolga%2C-1513-15.html Bocs.
Squalline
2024. április 25. 19:29
Undorító a lájkjaival együtt itt antallmiki és ekeke is. Egyikük az nso-on is nyomja, biztos véletlen. Hazudozó lelki sérültek vagy fizetik őket ezért. Tökmindegy, borzasztó károsak. Felesleges már milliószor leírni antallmikinek például azt, hogy Klopp a fél csapatot leszedi, különösen a középpályát rotálja. Szinte minden meccsen! De csak nyomja, hogy aki olvassa, azt hihesse Szobi az egyetlen a csapatban akit lecserélnek. A másik meg, ha Kerkez kap egy pirosat, akkor el akarta törni a másik lábát. Ha viszont a Szoboszlait szétrúgják, akkor az műesés, nem is fájt és ezzel szimulálja, hogy úgy tűnjön csak ezért cserélik le. Pedig hát ennek egy oka lehet. Mert szarok. Aljas szándékból előre megfontolt wishful thinking-el hajlítják is ehhez a valóságot. Csak leírhassanak bármit, ami Szoboszlai vagy Kerkez szarságát igazolja és akkor eljő a boldogság. Az igazság órája. Amit ők persze eddig is megmondtak, tudtak. Ez az az embertípus, amire montypython a boszorkány jelenetet megírta.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!