Íme a bizonyíték: kiderült, hogy valóban a jobboldali emberek állnak inkább a béke pártján

2024. május 06. 14:16

A kormánypárti szavazók 95 százalékos arányban, tehát gyakorlatilag egyhangúan gondolják úgy, hogy a tűzszünet lenne a helyes megoldás.

2024. május 06. 14:16

A nyitókép illusztráció. Fotó: OZGE ELIF KIZIL / ANADOLU / ANADOLU VIA AFP

A teljes lakosság 82 százaléka, azaz öt magyarból négy szerint az azonnali tűzszünet kihirdetése lenne a leghelyesebb, hét százalék szerint a háborút folytatni szükséges az ukránok által kitűzött célok eléréséig – írja a Magyar Nemzet.

Az is kiderült, hogy a megkérdezettek három százaléka szerint a háborút az oroszok által kitűzött célok megvalósulásáig kell folytatni – olvasható a Real-PR közleményében, a cég friss, április–május fordulóján végzett kutatásáról, amelyben

a magyar felnőtt korú társadalom véleményét mérte fel arról, hogy milyen kimenetel lenne a helyes az ukrajnai háborúval kapcsolatban.

A fővárosi lakosok 72 százaléka szerint a helyes döntést az azonnali tűzszünet jelentené, míg a vidékiek 84 százaléka gondolja ugyanígy. Tehát az országos átlagnál kevesebben vélekednek így Budapesten, többen vidéken.

Az is kiderült, hogy a kormánypárti szavazók 95 százalékos arányban, tehát gyakorlatilag egyhangúan gondolják úgy, hogy a tűzszünet lenne a helyes megoldás.

A baloldali szavazók mintegy kétharmada, 64 százaléka ért egyet az azonnali tűzszünettel.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Kiakadtak az oroszok Magyarországra

„Kimondhatjuk, hogy a NATO komolyan készül egy lehetséges konfliktusra velünk” – árulta el a véleményét Marija Zaharova a magyar vezetésű NATO-hadgyakorlatról.

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Ukrajnában aktában.

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-83
2024. május 19. 04:48
🍓 ️ ­­­I­­­g­­a­z­­­i n­­­i­­m­­­f­­­o­­m­á­­­n­­­i­­á­­k­ 👉 𝐖­­𝐖­­𝐖­­­.­­­𝐗­­𝟏­­𝟖­.­­𝐅­­𝐔­­­𝐍
Tommaso
2024. május 06. 17:07
Orbán és seggnyalói , pl. ertönszena azzal az alapjaiban HAMIS -HAZUG narrativával próbálkoznak, hogy a Nyugatot vádolják a 2022 februári, valójában RUSZKI AGRESSZIÓVAL. Pedig a Nyugat ill a NATO senkit nem támadott le, még csak nem is lőttek egyet sem. A Nyugat - ellentétben Orbánnal - nem háborúpárti, hanem a népek szabadsága, függetlensége, és szuverenitása pártján áll. azaz mindenben a másik oldalon, mint Putyin és hű csicskása, ORBÁN. Orbán HAZUGSÁGÁT az fokozza HAZAÁRULÁSSÁ, hogy a hazánkra - mindig és jelenleg is - hatalmas veszélyt jelentő Ruszki Birodalmat segiti régi, bolsevik poziciói visszaszerzésében.
Tommaso
2024. május 06. 17:00
A primitiv, Orbán által sikersen agymosott, hazudós ertönszena megpróbálta CÁFOLNI E TÉNYEKET, de alaposan pofára esett. Nem is csoda. Érvek nélkül, tárgyi tudás nélkül évek óta ez történik vele-. Bárkivel is vitázik, az feltörli vele a padlót.
Tommaso
2024. május 06. 16:59
Az EP legerősebb pártcsoportja, akiket Orbán mocskol és rágalmaz, JOBBOLDALI. Az európai országok többségében, akikkel Orbán harcol, JOBBOLDALI kormányok vannak. Íme a bizonyíték: kiderült, hogy valóban a JOBBOLDALI emberek állnak inkább A HÁBORÚ pártján. Az eddigi összes világháborúba A JOBBOLDAL rángatta bele hazánkat. Sok százezer magyar katona halt meg a jobboldali gr Tisza, Bárdossy, és Horthy miatt A primitiv orbánseggnyaló ertönszena megpróbálta CÁFOLNI E TÉNYEKET, de alaposan pofára esett. Nemis csoda. Érvek nélkül, tárgyi tudás nélkül évek óta ez történik vele-. Bárkivel is vitázik, az feltörli vele a padlót.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!